Max Tempia

Max Tempia is geen 13-in-een-dozijn-musicus. Hij kan bijna alles spelen, overal, op ieder moment. Zijn repertoire is zo goed als eindeloos en de energie die hij in zijn spel stop is inspirerend. Hij kan een jazzconcert omtoveren in een complete show van beeld en geluid puur door gebruik van zijn persoonlijkheid.

Max begon zijn muzikale carrière al op jonge leeftijd. Toen 20 was begon hij is studiomusicus en speelde veel keyboardpartijen in voor veel Italiaanse pop albums en televisie reclames in de jaren 80.

In 1989 begint hij als toetsenist bij de Italiaanse televisie met het Dino Siani orkest. In datzelfde jaar begint hij als consultant bij Korg waar hij later als officiële internationale demonstrateur gaat werken.

In 2001 begint hij bij de Demo Morselli Big Band, een orkest dat tot op heden actief bij tal van grote Italiaanse televisieprogramma’s. Vanaf 2009 is hij endorser en demonstrateur bij Casio  voor de Privia digitale piano’s. In hetzelfde jaar ontstaat er een samenwerking met Crumar als geliefd demonstrateur en consultant waaruit een dierbare vriendschap ontstaat tussen de heren van Crumar en Max.

www.maxtempia.itmediaGive us your thought on "Max Tempia"


Can't read? Click here to refresh